top of page

HEIMDAL EUROPEAN AFFAIRS (www.heimdaleurope.com)

Ahtela Consulting Oy toimii EU-asioissa yhteistyössä Heimdal European Affairsin kanssa. Heimdal tarjoaa asiantuntijatietoa, erityisaiheiden seurantaa, politiikka-analyyseja sekä järjestää yhteyksiä ja tapaamisia EU-päättäjien kanssa. Heimdal järjestää myös seminaareja ja muita tilaisuuksia samoin kuin koulutusta ja esityksiä EU-politiikasta ja edunvalvonnasta.

 

Laaja ja syvällinen EU-osaaminen sekä kattavat verkostot Brysselissä tarjoavat asiakkaille korkeatasoisen neuvonnan ja palvelut.  

 

Heimdal European Affairsin perustaja on Christian Ardhe. Hän on työoikeuteen erikoistunut juristi, jolla on pitkä ja laaja-alainen kokemus elinkeinoelämän organisaatioiden edunvalvonnasta ja riitojenratkaisusta Ruotsissa ja ulkomailla.

 

Christian on työskennellyt Brysselissä vuodesta 1998 lähtien. Vuosina 1998-2001 hän työskenteli Euroopan komissiossa. 2001-2010 hän toimi Ruotsin elinkeinoelämän keskusliiton (Svenskt Näringsliv) Brysselin toimiston apulaisjohtajana. Vuodesta 2010 lukien hän on toiminut EU-asioihin erikoistuneena konsulttina Brysselissä. Hän on Euroopan talous-ja sosiaalikomitean jäsen.

bottom of page